Skip to content
Skip to content

Контактирајте не

Почетна » Контакт

Директор

Директор

Седиште/магацин

ул. Индустриска бр. 7

1440 Неготино

Контактирај не

Контактирајте не

ДПТУ ЕМ АГРИЦОМ – Неготино

Седиште/магацин:

ул. Индустриска бр. 7

1440 Неготино

За Нас

ЕМ Агриком – Скопjе е компанија основана од приватни инвеститори, како увозник и дистрибутер на високо квалитетни биолошки органски ѓубрива, био-стимулатори, заштитни средства и подобрувачи на почва.

Инфо

ул. Индустриска бр. 7
1440 Неготино

© Copyright 2022 agricom.mk