Skip to content
Skip to content

dividerbg_
Наjдобрите Органски Ѓубрива и
Био - Стимулатори
dividerbg_
Здрав Развоj за Нашите Деца
previous arrow
next arrow

100% Органско

Нашето мото е одгледување на здрава, квалитетна, органска храна.

Постоjано Достапно

Брза и ефикасна достава до сите места во државата.

Совети во секое време

Мрежа на советници во цела Македонија.

Добредојдовте

ЕМ Агриком – Вашиот партнер во Агро бизнисот

EM АГРИЦОМ (ЕМ Agricom) e општествено одговорна компанија која работи како УВОЗНИК и ДИСТРИБУТЕР на високо квалитетни производи/инпути за растително земјоделие, сточарство, пчеларство и заштита на животната средина

Се грижиме за природата

dividerbg_
Нашите Понуди

Што Нудиме

Нашите органски продукти им помагаат на фармерите да го унапредат и подобрат своето земјоделско производство, преку подобрување на квалитетот на почвата, квалитетна исхрана на растенијата и заштита од болести и инсекти без користење на хемиски средства.

1

Био – Стимулатори

Lorem ipsum is are many var-iations of pass of majority.

3

Подобрувачи на својства на почва

Lorem ipsum is are many var-iations of pass of majority.

2

Органски Ѓубрива

Lorem ipsum is are many var-iations of pass of majority.

4

Био – Стимулатори со заштитно дејство

Lorem ipsum is are many var-iations of pass of majority.

Нудиме само високо квалитетни продукти

Совети

Имате Прашања?

Во секое време сме спремни да пружиме совет и подршка на нашите клиенти, како и кога да ги користат нашите продукти и да добијат најдобри резултати, преку континуирано следење на нивното производство.

Што се случува

Нajнови Вести

За Нас

ЕМ Агриком – Скопjе е компанија основана од приватни инвеститори, како увозник и дистрибутер на високо квалитетни биолошки органски ѓубрива, био-стимулатори, заштитни средства и подобрувачи на почва.

Инфо

ул. Индустриска бр. 7
1440 Неготино

© Copyright 2022 agricom.mk