Neem Drop +

Продукти Neem Drop + Маслото NEEM DROP + се добива со ладно цедење од семето на растението Azidaractha Indica, кое содржи активна материја Azadirachtin. 100% органско масло целосно БИОРАЗГРАДЛИВ БЕЗБЕДЕН ЗА КОРИСНИ ИНСЕКТИ Маслото има кафеава боја со мирис на лук Neem Drop + делува како природен растителен инсектицид Одржува долготрајна контрола на штетници Инсектите…

Повеќе