Морски Алги

MУЛТИБЛУМ е органско течно N, P, K ѓубриво добиено од слатководна риба, природно богато со аминокиселини, 13% рибини протеини, рибино масло и омега 3.

МУЛТИБЛУМ е 100% органски и еколошки производ кој е богат е со макро и микро хранливи материи, минерали, пептиди и аминокиселини. Се апсорбира преку листот и коренот и е компатбилен е со другите средства за прихрана

Повеќе